söndag 25 november 2012

Vi har en bra söndag. Både Mira-Li och Sigge hade träning imorse. Och nu är Mira-Li på kalas och Sigge hos en kompis. Patrick jobbar. Så jag har lite tid för mig själv. Skönt! Sitter här med en kaffe och bara har det bra!
Igår hade vi pepparkaksbak här hemma, jag och barnen. Vi spelade julmusik och fick feeling! :) Jag älskar doften av pepparkakor! Och jag älskar att moffa i mig dom också! :)
Ha en bra söndag!

2 kommentarer:

 1. Ja men nu funkar det ju =)

  Härliga bilder, vi måste också ta och baka pepparkakor i veckan!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. www.24dagar.se är vår adress.

  Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta :)

  (Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs 'Jul i Kapernaum'.)

  Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! :)

  Ha det fint! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar!